Museum Voorschoten

Museum Voorschoten

In het hart van Voorschoten

Evenementen

Evenementen

 

Rembrandt in Museum Voorschoten

Op zaterdag 12 oktober om 16.00 uur geeft Huub Breuer, historicus met een specialisatie in kunst en de Nederlandse Gouden Eeuw (bij ons mag de term nog) een introductie op het werk van Rembrandt.
Ook de plaatselijke kunstenaars zijn aanwezig. U bent van harte welkom! Voor deze activiteit kunt u zich vooraf inschrijven door een email te sturen naar lezingen@museumvoorschoten.nl. Voor Vrienden van het museum is de entree gratis.

Nationale Archeologie Dag, workshops voor kinderen

Op zaterdag 12 oktober zijn er om 11.00 en om 14.00 uur workshops voor kinderen in het kader van de Naionale Archeologie dagen. Een mooie gelegenheid omkennis te maken metonze kinderactiviteiten Archeologie!

Kinderen, kleinkinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, iedereen is welkom. Ontdek hoe leuk Museum Voorschoten is voor kinderen! Kom opgraven, vondsten determineren en knutsel mee aan ons museumbord! Alle vondsten komen uit Voorschoten en omgeving. Iedereen gaat naar huis met een mooi Archeologendiploma van de Nationale Archeologiedagen. Na afloop weet je hoe het is om archeoloog te zijn!

Toegang tot het museum en de activiteiten zijn gratis. De activiteiten zijn gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Inschrijven kan t/m woensdag 9 oktober d.m.v een mail naar ransijn@museumvoorschoten.nl . Geef dan meteen aan of je om 11.00 of om 14.00 uur wilt meedoen.