Museum Voorschoten

Museum Voorschoten

In het hart van Voorschoten

Evenementen

Wie gaat er op de Puch?

Zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019

Zaterdag 19 en zondag 20 januari zijn de laatste dagen van de tentoonstelling ‘The Sixties.’ Er is veel belangstelling geweest voor de tentoonstelling. Mocht u nog niet geweest zijn, vergeet dan deze twee dagen niet.
Veel mannelijke belangstelling was er voor de schitterende Puch en hoewel de lange haren inmiddels zijn verdwenen of tot een keurig kapsel zijn verworden heeft het symbool van ‘For ever Young’ zijn aantrekkingskracht behouden. Daarom sluiten we ‘The Sixties’ af met de mogelijkheid voor al die ‘oudere jongeren’ om zich nog eenmaal op een Puch te laten fotograferen. Het museum zorgt voor een fotograaf maar neem vooral uw eigen fototoestel, smartphone of fotograaf mee.

We hebben The Tickets bereid gevonden om de live muziek te verzorgen. Zij zullen nummers spelen van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, The Kinks, The Shadows en een speciaal voor deze gelegenheid ingestudeerd nummer van Voorschotense zangeres Margie Ball die in 1965 een hit had met Goodbye To Love.

De fotoshoot en de muziek van The Tickets zijn op zaterdag 19 en zondag 20 januari van 15.00-17.00 uur. Kinderen en kleinkinderen van de ‘oudere jongeren’ zijn natuurlijk ook van harte welkom.