Museum Voorschoten

In het hart van Voorschoten

Week vd Kunst

De Week van de Kunst is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door een aantal vooraanstaande organisaties in Voorschoten op het gebied van kunst en cultuur.
Het evenement is een bundeling van reguliere en speciale activiteiten die georganiseerd worden door de deelnemende organisaties.

Het doel van de Week van de Kunst is om de Voorschotenaar in contact te brengen met de diverse kunst- en cultuuruitingen die in zijn/haar dorp georganiseerd worden en daar belangstelling voor te creëren of te vergroten. De activiteiten worden in een publiekscampagne (social media, website, billboards, flyers, free publicity) onder de aandacht van Voorschoten gebracht. Daarnaast spannen de deelnemende organisaties zich in om de activiteiten van de overige organisaties te promoten bij hun eigen achterbannen. Door de combinatie van publieks- en netwerkpromotie wordt de Week indringend onder de aandacht gebracht.

Klik hier onder en bekijk het uitgebreide programma.